C. Navarra Pruna

pintura
Sant Just Desvern (Barcelona) 1933

Des de petita s’ha interessat per la il•lustració, per la pintura i el dibuix. Als onze anys guanya un certamen nacional de dibuix, i aviat comença a desenvolupar la seva faceta artística de forma autodidacta, treballant també a l'editorial Luis Talleda com a il•lustradora.

L’obra de Navarra Pruna s’interessa per diversos gèneres artístics, tant figura com paisatge o natures mortes. Tracta l’afecte, la intimitat i l’alegria, narrant-nos històries d’un món delicat, relacionat amb l’àmbit femení. La seva estètica - sigui dibuix o pintura amb oli o ceres - te un toc naïf, que l’emparenta amb l’obra de l’artita russo-catalana Olga Sakharoff, segons comenta el biògraf de Navarra Pruna, Lorenzo García-Diego Pérez.

L’obra de Carme Navarra Pruna està sent exposada ininterrompudament des dels anys 70 a diverses galeries nacionals (Barcelona, Madrid, Girona, Sevilla, etc) i a Paris (galeria Herquet) i forma part de diverses col•leccions nacionals i internacionals, entre d’altres, el Consolat General de Rússia a Barcelona. Navarra Pruna és mencionada a nombroses publicacions d’art, com el Dicionari Rafols, a la col•lecció "Maestros actuales de la pintura y escultura catalana" (TOM 93 de la Gran Enciclopedia Vasca"), Artistas y Pintores de España Ed. VC Ediciones de arte, La dona en la nostra pintura Ed. Patricia Perrier; Sala Rusiñol vol. 10 Ed, Sala Rusiñol; Encuentro con el Arte actual Pintores y Escultores Españoles, editat per Angélica Guevara, GA Ediciones, 2002; Revista Minutos Menarini; Revistas Gal –Art; Revistes Revistarte.

Ampliar obra

Confidències

Oli sobre tela. Mides 46x38 cm

Confidències (46x38 cm)

PVP 850 €


Ampliar obra

Helena

Tècnica mixta sobre fusta. Mides 31x45 cm

Helena (31x45 cm)

PVP 350 €


Ampliar obra

Primavera

Gravat. Mides 32x45 cm

Primavera (32x45 cm)

PVP 350 €


Ampliar obra

Sense títol

Oli sobre tela. Mides 54x65 cm

Sense títol (54x65 cm)

PVP 1,300 €


Ampliar obra

Sense titol

Oli sobre tela. Mides 35x27 cm

Sense titol (35x27 cm)

PVP 600 €


Llistat de tots els artistes de la fundació.

Copyright © 2017 | ELF GENIUS ART FUNDACIÓ · Avís legal i de privacitat - elfgenius@elfgenius.com