Fuentetaja

pintura
Madrid, 1951

Des de molt jove comença a interessar-se pel dibuix. Estudia Belles Arts i treballa en Publicitat. Comença a vendre obra seva al carrer i desprès a Galeries de renom, a Madrid, Sitges, Paris, Londres i Amsterdam, fent un recorregut actiu per Europa i absorbint les tendències artístiques del moment i perfeccionant la seva tècnica.

L'estètica de Fuentetaja es pot descriure com a Realisme Humanista. La seva tècnica precisa l’acompanya per reflectir visions de la societat contemporània, majoritàriament, retrats de persones del carrer, que porten la càrrega dels seus anys i experiència i que a la vegada actuen com a símbols d'un discurs de crítica social.

Al llarg de la seva carrera ha tingut, etapes tendint més al cubisme, a l’expressionisme o al hiperrealisme, (la seva obra actual tendeix al realisme)

Mai ha deixat de viatjar i en els últims temps Fuentetaja està aprofitant per realitzar un pelegrinatge per diversos països de l’Amèrica llatina i d’Àsia, configurant, a través de la plasmació de les seves gents i paisatges, una reflexió profunda sobre la humanitat.

Entre els seus encàrrecs, destaca el d’il•lustrar, per al Comte de Caralt, el Romancero Gitano de García Lorca.

Ha realitzat més de 40 exposicions individuals. La seva obra està present en nombroses col•leccions, entre les quals, la de la Diputació de Barcelona (Generalitat), la de l’Ateneu Barcelonès o la del Museo de Bellas Artes de Granada.

Ampliar obra

El niño del haro

Oli sobre tela. Mides 54x65 cm

El niño del haro (54x65 cm)

PVP 12,000 €


Ampliar obra

Nu. Color rosa

Tècnica mixta sobre fusta. Mides 50x65 cm

Nu. Color rosa (50x65 cm)

PVP 3,750 €


Llistat de tots els artistes de la fundació.

Copyright © 2017 | ELF GENIUS ART FUNDACIÓ · Avís legal i de privacitat - elfgenius@elfgenius.com