Francesc Vidal

pintura
Setcases (Girona)

Des de molt jove es va veure atret per l'Escola paisatgística d'Olot. A l'Escola de Belles Arts d'Olot rep les ensenyances de pintors com Xavier Vinyoles, Vilà-Moncau, Lluís Juanola o Josep Guardiola; a partir d'aquí, realitza els seu propi camí en recerca d'una estètica pròpia, recorrent els paisatges de la comarca.

Francesc Vidal ha exposat arreu de Catalunya (Barcelona, Calonge, Coma-ruga, Sant Joan les Fonts, Besalú, Girona, Olot, Banyoles, Lloret de Mar, Pals, Setcases, Sta. Coloma de Farners, Roses, Pineda de Mar, Amer, Vic, Cambrils, Manresa, Granollers, Mataró, Sant Pol de Mar, Vilassar de Mar, Manlleu, Sabadell i molts altres), a la resta d'Espanya (Madrid, Córdoba, Sevilla, València, Múrcia, Huesca, Guipúzcoa, Bilbao, Pamplona, Logroño) i a altres països: Zurich, Frankfurt, Miami, Nova York Mèxic o Buenos Aires.

És il•lustrador de l'anunci de l'empresa Envesa de l'any 1992 distribuït a Europa, Japó i Estats units i autor del cartell de l'Aplec de la Sardana de Calonge (Girona) del 2000 al 2004. Així mateix, és soci de l'Academia Libre de Artes y Letras de San Antón (Madrid) i membre honorífic del Museu de Florida d'Art Hispano-Americà.

La seva obra forma part de col•leccions particulars d'Alemanya, Portugal, França, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Anglaterra, Brasil, Japó i Hongria i consta en diverses publicacions artístiques, com el Diccionari Ràfols, Guia d'Artistes Nacionals (1997 i 2000), Batick/Graphic '95 o en el seu llibre autobiogràfic "Francesc Vidal".

Ampliar obra

Riu Fluvià, Plà de Politges

Oli sobre tela. Mides 55x73 cm

Riu Fluvià, Plà de Politges (55x73 cm)

PVP 1,950 €


Ampliar obra

La riera de Joanetes

Oli sobre tela. Mides 55x37 cm

La riera de Joanetes (55x37 cm)

PVP 1,000 €


Llistat de tots els artistes de la fundació.

Copyright © 2017 | ELF GENIUS ART FUNDACIÓ · Avís legal i de privacitat - elfgenius@elfgenius.com