Altarriba

pintura
Cabrianes (Sallent), 1935

Des de molt jove treballa d'ajudant de delineant en un taller mecànic. Cursa estudis de facultatiu de Mines i Fàbriques Mineralògiques i metal•lúrgiques. Més tard, desprès d'estudiar Arquitectura, comença a dedicar-se a les arts. Estableix un estudi d'Arts Gràfiques i publicitat. Comença a treballar en el món de la il•lustració, mostrant el seu treball artístic que havia anat adquirint de forma autodidacta. A partir dels anys 60 va anar centrant la seva trajectòria a la pintura, sobretot a l'oli i amb ceres. Assisteix al Cercle Artístic de Sant Lluc i desenvolupa un estil propi, amb inspiració impressionista i un dibuix acadèmic.

Ha realitzat exposicions a Barcelona, Tarragona, Lleida, Soria, València, Castelló de la Plana, Guadalajara, Andorra, Molina de Aragó, Olot, Vic, Manresa, Mataró, Tortosa, Terrassa, Sabadell i Miami. Una obra seva consta a la col•lecció privada del Museu del F.C. Barcelona.

L'obra de Salvador Altarriba és mencionada als llibres "La mujer en nuestra pintura" i al Diccionari Bibliogràfic de Sabadell. El reconegut crític Rafael Manzano dedica un llibre a la seva obra, com a part de l'Antologia d'artistes contemporanis (Diccionari Ràfols), 1990.

Ampliar obra

Nota El vestit preferit rosa

Oli sobre fusta. Mides 14x12 cm

Nota El vestit preferit rosa (14x12 cm)

PVP 510 €


Ampliar obra

Nota. Nu asseguda

Oli sobre fusta. Mides 14x11 cm

Nota. Nu asseguda (14x11 cm)

PVP 510 €


Ampliar obra

Asseguda al fons del jardí

Oli sobre tela. Mides 61x50 cm

Asseguda al fons del jardí (61x50 cm)

PVP 1,150 €


Llistat de tots els artistes de la fundació.

Copyright © 2017 | ELF GENIUS ART FUNDACIÓ · Avís legal i de privacitat - elfgenius@elfgenius.com