R. Vilanova

pintura
Caldes de Montbui (Barcelona), 1947

Es comença a dedicar a la pintura des de molt jove i de forma autodidacta. Guanya nombrosos concursos de pintura nacionals i internacionals. Participa a exposicions a França, Alemanya i els Estats Units.

Ramón Vilanova es veu atret per la senzillesa de certes escenes de la natura i les tracta com un cosmos/un món simbòlic, amb una pinzellada potent, carregada de matèria. Rep l’influencia del pintor i escultor Sebastià Badia (el deixeble més directe de Manolo Hugué) sobretot, en el seu cromatisme intens i tocs impressionistes.

Ha exposat a prestigioses galeries catalanes i espanyoles, i la seva obra ha estat esposada a diversos museus: Museo Thermalia/Manolo Hugué (Caldes de Montbui), Palau Meca (Barcelona), Museu d'Història (Girona), Casa Museu Prat de la Riba (Castellterçol), Musée de Chartres (Francia), Fundació Francesc Galí (Palamós), Museu de Granollers. Museu de Vilafranca del Penedés, Museo de Fraga (Huesca), Museum of Taunestain (Alemania), Musée d'Antibes (Francia), Fundació Sant Miquel de Cuixà (Francia), Museo de Tossa de Mar (Girona), Botanic Museum of Chicago (EEUU).

Ampliar obra

Mallorca

Oli sobre tela. Mides 114x146 cm

Mallorca (114x146 cm)

PVP 10,440 €


Llistat de tots els artistes de la fundació.

Copyright © 2017 | ELF GENIUS ART FUNDACIÓ · Avís legal i de privacitat - elfgenius@elfgenius.com